Budu šťastný, budu rád

Budu šťastný, budu rád

Anotace: ...

Až přejde všechna krása žití,
až příjde konec mého bytí,
budu šťastný, budu rád,
opět budu hrdě stát.

Přejde stáří, přejde smutek,
nepříjde již špatný skutek,
budu šťastný, budu rád,
nebude mne nikdo znát.

Nenastanou žádné trable,
budu oďen v černém prádle,
budu šťastný, budu rád,
nepoznám již více zrad.

Nebude mne smutek tížit,
nebudu se světem plížit,
budu rád a budu šťastný,
přes potíže, žít je krásný.
Autor Křemen, 26.05.2016
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: Kubíno
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí