Koukám, že si tě po obědě přečtu ;-) teď mažu vařit...pro ty moje ,,andílky" :-)
11.02.2007 11:27:00 | no
Těší mě veselejší tón, moc mě těší, že by violoncello vydalo první tóny?
10.02.2007 22:15:00 | muzikant
Milá Loto. Osobně si myslím, že být (žít) s Tebou musí povznášející. A veselé. Myslím si to a hlavně cítím. A jestli tomu tak není, tak změň hejno...
10.02.2007 12:41:00 | Gregy
Milá Loto. Osobně si myslím, že být (žít) s Tebou musí povznášející. A veselé. Myslím si to a hlavně cítím. A jestli tomu tak není, tak změň hejno...
10.02.2007 12:41:00 | Gregy