zakázané ovoce
Trhal jsem listí ze stromu satiry
upředen mlhou, z divoké sativy
vyprázdněn ze zlosti a drtivých hoří
nasycen dosytosti, těmi co poezii tvoří
chutnal jsem ovoce, ze zakázaného Domu
zaškrcen po roce, v drtivé síle hromu
červy co v břiše mi skládali básně
hledali jedince, skrývajíc se slastně
ale já jím nejsem , tak proč je furt cítím?
od muže s pejskem, po němž se pídím
od muže s vousy co mi život dal
od muže z touhy , jehož jsem se bál
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, Amonasr
Komentáře (0)