Do ticha střílím
pocity
podívej
do tmy
tamhle jsou
ty poslední první
předběhnou
sesypaly se
do dnešní noci
nemohu dál
jsem v pasti rána
ať přeplavu všechny záchvaty
dusna
ať přes kouřový krystal vidím
světlo
říkám si před tím než otevřu oči
v dlaních
hořký pot
Lidi už dneska ani nedoceněj hezký verše...maj radši kýče typu pac a pusu...pro mě je tohle moc povedený od tebe.
měj se.
RM.
28.05.2016 23:42:22 | Robin Marnolli