Anotace: Čas je pouhá iluze, běhá pořád stejným tempem, které se neustále mění.
Mladý chlapec hledal směle
hledal vskutku neotřele
pravdu, lásku, krásu dní
věci běžně nevšední
Našel lásku pravdu pak
bolest srdce je to tak
A když pozbyl nadějí
našel krásu všedních dní
Tak v dešti zpívá neotřele
starý muž vždy jen vesele