Óda na Šorčíka
Anotace: náš učitel matiky
Miluji ten zvláštní čas,
vůně kávy do noci,
konečně je tady zas,
nemohu si pomoci.
Za okny se vznáší mušky,
vzduch má zvláštní tíži,
na stole je papír, tužky,
čtvrtletka se blíží.
Přečteno 319x
Tipy 1
Poslední tipující: Kubíno
Komentáře (1)
Komentujících (1)