https://www.youtube.com/watch?v=H2-1u8xvk54
Dozrávání červencových třešní
koupíme jízdenku zpáteční
navštívíme zase dětství
zapomeneme na trable dnešní
sluneční paprsky tělo opálí
nasadím ti rudé náušnice
políbíš mi líce
usměješ se a pohladíš
v zádech třešňové pozadí
šťavnaté letní plody
uspokojí chuťové pohárky
otevírají se dětské brány
hojí se i hluboké rány
krásné chvíle byly nám dány…
Krásná báseň líbí se mi, moc krásně skládáš :)
31.05.2016 18:51:55 | Annie Tauer Jackson
Moc mě těší, že tě má tvorba zaujala a jsem velmi rád, že ji čteš. Annie, děkuji ti :))...
31.05.2016 21:15:26 | Kubíno