Anotace: .....................
stojím
a sleduji oblohu
slunce
mraky
ptáky
chci letět s nimi taky
však odlepit
se nemohu
tak pouštím duši
z těla ven
neb schránka
zdá se býti malá
tolik nedokonalá
člověk v ní
je uvězněn
najednou
se změní svět
není všechno
není nic
jen obrazy
mých zřítelnic
začaly mi vyprávět
příběh naší krásné Země
kde jsme jen pouhé tečky
v objetí své smečky
a duše
již nechce
ke mně
zpět