Hele vy dva, sluší Vám to spolu...:)
Tak jsem si tě okoukla a budu se vracet. Nevadí?
10.02.2007 23:06:00 | Verule
Tak tu tiše sedím, s otevřenou pusou hledím, nad rozpravou Lupuse s Cecilkou.Jak jinak,zase mi bylo s vámi dobře.A odpusťte,že jsem nezdvořile naslouchala.
10.02.2007 20:55:00 | Lota
...i ke mně se smutek
pomalu vloudil,
zaťukal na okno,
snad přišel z hloubi...
...tak jsem ho zvala dál,
vždycky to dělám,
pro hosty schystávám
aspoň sůl, chleba...
...židli dám ke stolu,
nabízím místa,
něco mi přinesl,
tím jsem si jistá...
...poslouchám, on se dá
do vyprávění,
proč přišel, vysvětlí,
potom se změní...
...odchází s úsměvem,
svou tvář má krásnou,
předal mi poznání,
v lecčems mám jasno...
:o)
nějak jsem se rozkecala, ale to jsem celá já... ;o)
10.02.2007 15:12:00 | Cecilka