Hlesla jsem: ,,už nemůžu dál",
a tys mě vzal do dlaní,
vítr lehce vál,
něžně hladil po tvářích
a já zavřela oči...
... odhodlána vkročit
do neznámých vod,
přeskočit plot,
ve tvém objetí
nechat strach za zády...
... co sudičky nám přály,
ve hvězdách zůstane
a vody neznámé
omyjí naše těla.
Jsme jen TY,
JÁ
a řeka bezbřehá ...