Upír
Anotace: Je to jen takovej pokus...
S večerem přichází,
Když Slunce odchází,
Zlo mezi nás přichází.
S úplňkem na nebi
a půlnocí na kostelní věži.
S vlasy vítr si hraje,
Plášť kolem kotníků poletuje.
V žlutých očích se temno objevuje,
Na rtech kapka krve prozrazuje,
Že upír je a navždy bude…
Komentáře (1)
Komentujících (1)