Anotace: Inspirací mi byla dnešní uspěchaná doba, co už vsechno dokaze technika ale co je technika proti lasce, milovani a vasni...precti si basnicku, budes moudrejsi (snad):)
Je to báseň dobrá k zamyšlení.Máš pravdu,kdoví jak to půjde s tou technikou dál,bude-li čas i na lásku. Já věřím, že vždy bude.
11.02.2007 16:34:00 | s.e.n