Vůně může
Naklonil ses, abys mne políbil
A já se odklonila....
To ta směsice dřeva, kouře, potu a citrónové trávy.
Byls cítit probdělou nocí, černou ulicí.
Strachem a studem
Zasraným osudem.
Jak Porche nárazník
Můj další zákazník.
Přečteno 371x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr
Komentáře (0)