Anotace: ..jak jde zivot, - narozeni, sladke plody zivota (mošt), smrt (rošt), nestesti ze smrti blizkych...co vám zustane po lidech ktere jste milovali? Vuně. Vzdycky si budete pamatovat vuni toho ci toho cloveka.Jiste si pamtujete parfem sveho milacka...
Nic proti tvému básnění ale ta anotace se mi libila vice nez to dilo samotne : )
09.08.2007 23:30:00 | kukaska