Anotace: Pohodičkaa :D
Horká voda, pára, bublinky mýdlové,
cítím se báječně, na nic nemyslím.
Miluju takové chvilky pohodové,
v místnosti je z horké vody dým.
Ležím ve vaně, užívám si,
je to podobné, jak v termálních lázních.
Chlad, zima, stres zmizeli kamsi,
pozoruji, jak venku padá sníh.