na mě je to docela strohé, ale má to atmosféru a nebrání vytvářet vlastní obrazy:)
03.06.2016 22:34:06 | Ragnell
Sice nerozumím poslednímu verši (něco jsem si ale pod ním představil), ale z těch několika děl, co jsem teď přečetl se tohle vymyká, má to zajímavou, originální atmosféru a líbí se mi to...tak piš, piš, věřím, že to bude ještě lepší a lepší : )
GL
03.06.2016 19:51:49 | gemini