Husopasky
Anotace: Jaké asi byly...
Husopasky
Husopasky nosí pásky,
pásky kolem hlavy.
Vážou si je z trávy
a tiše se zdraví.
Husopasky bez nadsázky
chodí rády na procházky.
Také chodí bosy,
když se louky kosí.
Husopasky někdy z lásky
pletou klukům hlavy.
Když je to ten pravý,
tak je to i baví.
Husopasky na závazky
nejsou zrovna vhodné krásky.
Nehrají si na dámy.
Raději jsou s husami.
Husopasky mají vrásky,
neumí si dělat masky.
Přesto mají tváře svěží,
i když už jim léta běží.
Husopasky mají vlásky
dlouhé, jak filmové pásky
a nohy si neholí,
vždyť chodí jen po poli.
Přečteno 369x
Tipy 3
Poslední tipující: Dreamy, MARKO
Komentáře (3)
Komentujících (3)