Nezpochybnitelní

Nezpochybnitelní

Anotace: Zavírání očí

Pohled s trnem v oku ničí pravou podstatu
Navenek z rozkoší slova mění v pláč

Titáni drtí řetězy moře lán
Bez zábran

Surově umírají labutě
Toužení nikdy neustane

Sedm stran hoří
Pravda nemusí ač boří
Slyší čím hovoří
Nejvyšší znamení krve!
Autor ricda, 06.06.2016
Přečteno 288x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí