Na měsíc vyju
Jsem utajená loutka pod postelí
Jsem ta, kterou nepozveš si na neděli
Jsem oblouk, který tělo řeky poutá
Jsem vymetený pavouk ze zapadlého kouta
Jsem ohryzek, co skončí někde v koši
Jsem cíp látky, co nebyl nikdy prošit
Jsem ozvěna, kterou už nikdo neposlouchá
Jsem velbloud, který jehle nevylezl z ucha
Jsem rozkmitaný hlas, co zůstal němý
Jsem houf holubů, do kterého si každý střelí
Jsem řeka, která teče příliš líně
Jsem dítě, které zapomněli v kině
Jsem had, co v křoví temně syčí
Jsem pes, co za štěkání dostal tyčí
Jsem muchomůrka s ukopnutou hlavou
Jsem poslední skaut za výpravou
Jsem kolosální krasavice
Jsem to a ještě více
Jsem bělohlavý stařec s bílou hůlkou
Jsem chleba s okoralou kůrkou
Jsem naštvaná a ty to víš
Na měsíc vyju
Neslyšíš?!
Přečteno 412x
Tipy 9
Poslední tipující: Jort, Frr, Amoner, poeta, bogen
Komentáře (2)
Komentujících (2)