Anotace: Po dlouhé době zase něco...potěšil by nějaký komentář...
Tak toužili jsme po svých dotecích
a nevnímali, že se dotýkáme
a hřejeme podle přání
však
v náručí někoho
jiného
Chtěli jsme se a chtěli jsme se
moc
byl velký chtíč a hrozně
malá postel i pro mě
a přesto s jinou
byla až moc prázdná
a tys chtěl až příliš
Byl pozdní večer...
a s Máchou jsem dopíjela
zbytky své nehořlavosti
...když mě má únava vzdychaje
podváděla s nocí