Anotace: Modrou maľovať krásne je.
Moje první šaty byly modré, ze sametu. Ráda na ně vzpomínám, moc se mi líbily. Přestože jsem je měla jen jednou jedinkrát v životě na sobě, byly totiž vypůjčené. Šla jsem v nich do poprvé školy, první den... máma mi upletla z vlasů cop, a šlo se, začal jiný život... No jasně, modrá je krásná, milá Sofie Filein :-)
22.06.2016 21:54:28 | Helen Zaurak
Zajímavé dílko...modrá krásná barva.
Tak mě napadá,že Ty jsi našla Atlantidu...:-)
22.06.2016 20:12:37 | Danger