Anotace: Léto je krásné
Léto,
koupálka, pláže.
Láska,
srdcí krádeže.
Radost,
smích, štěstí.
Sluneční počasí,
zmrzlina osvěžení jistí.
Léto je krásné.
jo jo, člověk se má pořád na něco těšit
10.06.2016 15:09:46 | VEDz RVAHEs
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?