Anotace: Složená cestou ze školy :)
Kapky deště tiše smývají nejistotu a strach zaprášeného dne,
který znejistil vše,
co povnést snažíme se marně.
Mokrý chodník se leskne jako paprsky slunce,
které tiše hladí na duši a konejší naše svědomí,
avšak marně.
Přesto zavírám oči a tajím dech,
protože ze slibů zbyly jen střepy.
Vítr hladí mou tvář a s něžností
bez víry naději snaží se slepit.