Svetr, rámeček a kniha
Anotace: O třech viteálech naší lásky...
Prázdný rámeček na zdi
na který se stále práší
a čím je tam dýl
a čím je starší
Tenkrát jsem ho koupil
někde ve Scontu
Stál jsem u pokladny
dost dlouhou frontu
nevím vůbec čí je v něm fotka
zdali je tam
a zdali tě ještě potkám.
Našel jsem ve skříni
tvůj svetr starý.
přivezl ti ho tenkrát
tvůj strýček z Prahy.
Když je mi zima,
schovám se v něm na svém lůžku
našel jsem v krabici knížku,
kterou jsem ti chtěl na vánoce dát
jsi mi cizí, nevím odkud tě mám znát
nač ce v tom babrat
když po tobě nebudu pátrat
svetr je ve skříni, rámeček v šuplíku
a kniha v knihovně
i těch jízdenek už bude hodně.
byla zima,
říjnový večer
byl jsem doma
ve vaně jsem brečel.
Přečteno 339x
Tipy 3
Poslední tipující: Philogyny1, Kubíno, hanele m.
Komentáře (1)
Komentujících (1)