=Z šátků

=Z šátků

Anotace: --- |:-) ...

~Z šátků~

---

Šila sobě šaty z šátků
i dřeváčky nosila
a o růži k svému svátku
malý keřík prosila.

Keřík růži ukloní se
zaševelí...vyber si
nabízí pak tu červenou
do svých vlasů připni si.

---

Dá do vázy růže další
ty od milého dostala
a potom ho po setmění
k sobě domů pozvala.

On posadil se u piána
začal hrát jak Beethoven
ona tiše poslouchala
hudbu pustí oknem ven.

---

Všechno ztichlo i ten vítr
co si lítal v pšenici
a podle té krásné hudby
zpívali jen slavíci...

---

Autor Květka Š., 12.06.2016
Přečteno 316x
Tipy 8
Poslední tipující: Malá mořská víla, Kett, Akrij8, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

ST Květuško...hladíš duši... světluško :-)

13.06.2016 20:13:16 | Malá mořská víla

líbí

Bůh nás dovede odměnit. Já vím. Moc pěkné čtení.

12.06.2016 18:46:46 | VEDz RVAHEs

líbí

Děkuji mockrát...a přeji krásný večer.

12.06.2016 20:27:36 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel