Tvoje srdce
bije v mojí hrudi.
Ruce, které trochu studí,
zahřívá tvůj dech.
Z rozmaru či zamilovanosti
čmáráme po zdech,
se světem v zádech
a láskou na dosah.
Bez bázně a hany
kráčíme ve stopách
Adama, Evy, v temnotách
spočíváme v objetí ...
Neznaje pachuť strachu,
dobrovolně v zajetí
lásky, přijímáme prokletí
navždy se milovat ...