Ante portas
A co z nás zůstane?
Jen plná schránka na dopisy
v botníku škvára
mrňavý autobus...
Je toho dost...
(o trochu víc než kdysi)
Je toho dost
na jedno pěkný
blues
A co z nás zbude?
Jen svazek cinklých karet
přes vanu ručník
zápach ze spíže
Je toho málo
Je toho dost
(když dopijíme klaret)
a máváme všem z prázdné
refýže
Přečteno 472x
Tipy 25
Poslední tipující: ARNOKULT, Móny, Nikita44, Jasmin de Paris, Malá mořská víla, Jort, bogen, Frr, madness.is.freedom, Kett, ...
Komentáře (10)
Komentujících (9)