BESTIA TRIUMPHANS
pyšně a přezíravě
k ryzosti často neumělé
třpytem se umělá faleš holedbá
vytuněná je a hravá
dokonalost achich ach
vymazlené skoronic
atrapa života
nakašírovaný sen
prolhaný k fiktivní realitě až běda
bludičky lascivně vtírají se
zvou k pastičkám náhradního žití
poslušné armády v blýskavých stejnokrojích
valí se pouštním údolím silikonů
po betonových chodnících vyleskaných hvězd
ryzost krčí se ve stínu kopřiv a ostružiní
v zapadlých uličkách periferií měst
v nepokosených strouhách stranou dotovaných zahrad
zmírá v záběrech kamer a svitu reflektorů
voní a kvete jen v intimitě
po odhození škrabošek z křečí prázdných gest
Praha, 15.6.2016
https://www.youtube.com/watch?v=TqseYiGA0us&list=RDTqseYiGA0us
všechny kozy ze silikonu čekají jen na poklonu...zredukovanej frňák
touží míti leckterej vikslajvantovej více kvantovej vepřekovej kabrňák..:-D* :-)* ST*
15.06.2016 20:20:18 | Frr
Ty Tvé komentáře mi vždycky pozdvihnou náladu k úsměvu - díky, Jiří :-D ;-)
16.06.2016 11:50:50 | Amonasr
už dávno neskáču na třpytky, mě z mého mřenčího bahna jen tak nevytáhnou:) Pěkně jsi vymaloval prázdný igelitový svět:))*
15.06.2016 19:44:55 | Ragnell
Prázdný igelitový svět - krásná a výstižná metafora :-) Děkuji, Rag, za vnímavé přijetí :-)
16.06.2016 11:49:19 | Amonasr