V nedohlednu
Slunce se zhouplo za obzor,
noc uz se plizi krajinou,
tise pohlti vsechna prani,
ktera se do rana rozplynou.
Rano zas vykoukne v dalsim svetle,
s novym uhlem pohledu,
avsak vycpela prani,
z predesle noci...
...zustanou dale v nedohlednu.
Přečteno 399x
Tipy 6
Poslední tipující: Móny, Jin&Jang, Jort, Kubíno
Komentáře (2)
Komentujících (2)