VTEŘINY DŮLEŽITOSTI
předběhnout
druhé
čas
sám sebe
o vlastní důležitost
o pár nastavených vteřin
které vzápětí promarníš
ministrův štulec do zad
kdysi
odstrčení
místo pro pana prezidenta!
(co na tom že jenom ex)
neznámý mladík
dnes
podobně uhrál jeden schod
do divadelního baru
zatímco ministr i ex
se už dávno dozvěděli
že život nepředběhneš
mladík
je ještě na závodní dráze
Praha, 7.6.2016
https://www.youtube.com/watch?v=ZRYC86tDV6Y
...všechny přeběhneš! než tě zase doběhnou...;-)
18.06.2016 20:35:35 | bogen
sám sebe nepředběhneš, každý má své místo a svůj bod zlomu ... :)
17.06.2016 23:07:31 | Ragnell
Ahoj Amo .. zaujalo :)
ST
17.06.2016 20:18:05 | CeP