Na cestu
Daleké jsou ty vody
co tě ponesou
a kéž jsou tvé dny spočteny
až když dorazíš domů
Posadím ti anděla na rameno
a nechám tě jít
však tě zas potkám na konci hrací desky
Na bíledni světa se rojí medúzy
a lákají poutníky do bažin
jsi jako osamělá loďka vprostřed moře
a já teď dokouřím a půjdu
a snad budu ten břeh
u kterého za pár eonů
znovu vyhodíš kotvu.
Přečteno 269x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Jin&Jang
Komentáře (2)
Komentujících (2)