stála tu
Uzřel jsem ženu, Van Goghových nocí
co opomněla nesměle
své šaty, tak se v tichu vrací
do krve noci vyvřelé
Její ňadra do tmy tkvěla
Jako Harém temný, zašedlý
jen ctnost a stén tu sebou měla
po muži, sonet vybledlý
měla oči plné zlata
a ve stínu netvory
byla s řekou pevně spjata
teď tu stojí navzdory
všem slovům hněvu a božských ran
studně bloudí bez oděvu
za pozdravů černých vran
Přečteno 388x
Tipy 14
Poslední tipující: JSJ, Jort, jitoush, Nikita44, Lioness, Frr, Kett, G30R63
Komentáře (4)
Komentujících (4)