Chaotická zpověď schizofrenika první třídy
Anotace: křížem krážem,světem nesvětem,cestou necestou,za svou nevěstou,padám bez tíže,hlemýžď a kníže,lovec bez zbraně,myška bez ocasu,estet s smyslem pro nekrásu,v zimě nekvetu,slůvka poetů,piha na čele,kouříš eukalipt,smutně vesele,mít smích,nebo klid...
Oběšena na výtahovém laně.
23:14
Rychle.
Nečekaně.
Myslela,že ne,že to nevyjde.
A teď už nemluví.
Nemyslí.
Nemaluje nesmysly.
Proboha,tolik NE.
Vlastně,bůh není.
Tak proKurta.
Směšné.Taky to vzal zhurta.
Bez prodlení.
Přemýšlejíc o zvuku,
co vydávají ruce.
Němá rybka
bojící se hluků
uplavala.
Křížem krážem
světem vonícím po borůvkách.
S nápisem na nose,
který se ztrácí v cizích slůvkách.
odcházíte?
podržím vám dveře.
Přečteno 772x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (3)
Komentujících (3)