Sebepoznání
Anotace: Životu platíme daň.
Jsem vlkem v beránčí kůži
jsem ten, kdo životu dluží
jsem hladový a lačním po krvi
kdo padne, jako prvý
ze stáda?
Rozprchlo se
strachy se třese
jenom jsem bral
a dával málo
kdo z vás ochotně svou kůži
na trh nese
je pozdě plakat nad tím
co se stalo
sedráno až na kost
je moje tělo
beránkem jsem
a plakat se mi chtělo
však duši vyprahlou
jako poušť Sahary
jenom prázdnota zahalí
Přečteno 421x
Tipy 7
Poslední tipující: Tlachapoud, Jan Urban, Špáďa, Fany, KatkatkaW
Komentáře (7)
Komentujících (4)