Můj malý Bože
nočních štací
jen ty víš jak zlé je mít vztek
a choulit se s ním v emigraci
všech opuštěných zastávek
A vstávat když se blíží linka
naplnit prázdný žaludek
Můj malý Bože
nočních štací
jen ty víš jak zlé je mít vztek
uvidět ráno nad ulicí
obláčky páry z vašich úst
Můj malý Bože
milující
prosím tě stokrát – nedopusť:
Měj slitování s neznabohem
kterého kdysi zplodili
v zastávce stejně opuštěné
stříkni mu strychnin do žíly!
Můj malý Bože
nočních štací
jen ty víš jak zlé je mít strach
a choulit se jak v emigraci
v těch opuštěných
zastávkách
ta je tak vroucí, jak nějaká barokní lamentace..velmi ji obdivuju..:-D* ST*
20.06.2016 20:23:20 | Frr
:) opravdová modlitba ...
20.06.2016 16:59:48 | Ragnell