Nový začátek
Anotace: S čistým listem započínám novou kapitolu. Snad.
Já začínat bych chtěla
vždy od nuly.
Jenže život a svět
takto nefungují.
Ale já to zkouším
znova a znova.
I když vím že
minulost nemůžete
jen tak
z existence
vymazat.
Že lidský příběh se
jen tak
nemůže proměnit
v prach.
A proto teď chci dát
tomuto světu
a sobě především
ještě šanci
poslední.
Tu šanci
jedinou kterou mám
kterou jsem si zvolila
chci ji zkusit
ještě jednou
řádně a plnými doušky
využít.
Proto se vracím na Liter
po dlouhé době
jako někdo jiný.
A tajně doufám
že tentokrát
zůstanu tady
už napořád.
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, Jort
Komentáře (4)
Komentujících (4)