Budu k vám mluvit
řečí kterou nemůžete chápat
budu vás lovit
po vašich dětech se sápat
budu vás stopovat
a do skal tesat jména
budu s vámi bojovat
zatímco další oběť sténá
budu trhat vaše vnitřnosti
a na zeď kreslit můry
budu bíti mlatem do kostí
to mi dáno bylo shůry
budu sbírat z chodníku
všechny vaše hlavy
...
a u vašich pomníků
budu kosit davy...