Ještě jedenkrát
rozprostřu na Tvé kůži
měkkou deku doteků
a vtisknu
do paměti hebké dlaně
svůj otisk pohlazení
a dřív než navždy
pustím Tvoje ruce
vkreslím do nich prstem
malý vzpomínkový ornament
aby to krásné co bylo
už zítra neupadlo
v zapomnění...