Anotace: .....
Na tisíc vloček rozdrolil jsem svět
a teď ti tajina pahorcích dlaní
Ve stromech vlasůnech mne pohověta potom kopnido rezavých saní
***
..:)..na blues trošku krátký?...chtělo by to rozvinout myšlenku rezavých saní...:) moc mě to ale pobavilo, děkuji
16.08.2018 07:58:38 | JSJ
A kopla?
16.08.2018 07:44:46 | Dreamy
Moc krásné :-).
01.07.2016 20:46:56 | Fany
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?