Vystrašené kurvy utekajú opačným smerom
Zamyslený
prstami robím stolu
akupunktúru
ako zmaľovaná fiflena chodníku
anorektickými podpätkami
môj mozog
je testovacia figurína
do ktorej pumpuje život
kaskadér
nie až tak úspešný
ako Belmondo
čo som to za človeka
že jediné
čo si ešte udržím
je moč
a viera v umieranie
akoby tie nádherné bytosti
po ktorých prítomnosti túžim
boli labute
do ktorých pehaté
ryšavé deti
hádžu kamene
mám plné vrecká
kúskov chleba
no sú asi priveľké
na minizobáky
ktoré zvládnu len obvod
penisu
a orálny fisting
päsťou
túžil som milovať
možno je vo mne trochu dobra
čo ako ľahké
nevinné pierko
poletuje
nad odseknutými hlavami
hydiny
v tmavočervenom blate
chránil som si počestnosť
vo svete náhrdelníkov
z bradaviek
a stopercentnej šťavy
z vagíny
ale asi som príliš odšťavoval
plány do budúcnosti
namiesto pažravých rozkrokov
a ochoty pristúpiť
na análny sex
čo všetko
dokáže žena
na sebe spáchať
koľko toho dovolí
psie chlpy
medzi nohami
kusy plastu
zarezávajúce sa
do strategických miest
rozkoše
davové jednorázovky
ako úradnička
za okienkom na pošte
a ani sa neobťažuje
po práci umyť
pokusy o umelecké diela
na nechtoch
a grafitti
na tvári
tuctovosť
v koňských ksichtoch
brunet
krížených s kačkou
bozky na dobrú noc
milujúcemu manželovi
a deťom
len chvíľu po tom
čo milencovi vysala
útroby semenníkov
ako stará baba
dreň
z kostry kurčaťa
čo by na to povedal Puškin
asi by v dnešnom svete
žil o niečo dlhšie
a neumrel v boji
o ženské srdce
tie už sú len v múzeach
a knižných expozíciach
sedím za ťažkým
dreveným stolom
a nenachádzam dôvody
prečo prestať
zabíjať
krútiť jemné krky
ako keď cigánka
na brehu rieky
žmýka vypraté potrhané tričko
vyrezávať oči
ako kôstku z červivej slivky
dívať sa na rozmlátenú hlavu
ako na rozbitý melón
čo vypadol z pod pazuchy
obetavej matke
s plnými taškami uspokojenia
a radosti pre svoje ratolesti
Kinder vajíčka
aj človek sa dá rozbaliť
z kože
a otvoriť až po tvrdú skladačku
o ktorú majú strach
všetci lyžiari
bitkári
neverníci
klamári
a starci idúci z kostola
po neposolenom chodníku
toľko myšlienok
a tak málo času
pred ďalšou vraždou
svojou prítomnosťou
a ideálmi
zase zistím
že pozornosť
úcta
a podstatnosť
sa získava najefektívnejšie
násilím
len tak mäkknú srdcia
a hlavy
rozdupaním snov
odsúvam uplakanú stoličku
a vyrážam loviť
Přečteno 330x
Tipy 9
Poslední tipující: MA t HA, Jeněcovevzduchukrásného, bogen, Frr
Komentáře (3)
Komentujících (3)