Tvůj dech zanechal stopy
na zrcadle mé duše.
Mezi kapkami tuše
čteme příběh o nás dvou.
Život je hrou
a my jsme loutkami
v rukách osudu.
Sotva se klaníme,
přijímáme ovace,
už máme kabát ze studu
a ve stínu divadla
žebráme o kus žvance.
A svět se chvíli směje
a chvíli pláče.
Vždyť má v nás hráče
se smyslem pro parodii.
Nehledě na žánr, místo,
čas,
jsme v dokonalé harmonii
ve světě,
kde svět je v nás.