Kohout
Kolem dvoru na zahradu
Od zahrady lesu vstříc
Vzlétl kohout bezejmenný
Hořekující
Otevřenou cestou letěl
Kolem vrb a jejich míz
Kolem jehličí i listů
Úvalem
Pružinou se zdál chvíli být
Než jak kapka padl v prach
A rozbředl se do kraje
Kolem
A peří padalo jak déšť
Pařáty jak krupobití
Jako blesk z čistého nebe
Zobák
Smutně skončil opeřený kur
Jak blázen se hnal
Nevšiml si, že vletěl
Do vrtule letadla
Přečteno 415x
Tipy 2
Poslední tipující: Philogyny1, Jort
Komentáře (1)
Komentujících (1)