Ohnula jsem svůj hřbet,
Pro ten krásný květ.
V tu chvíli - miluji svět.
...
Ohnula jsem se po druhé,
Obětavě pro druhé.
V tu chvíli - jak jednoduché.
...
Ohnula jsem se po třetí,
Čekám snad už století.
...
Že někdo přiletí mi na pomoc.
Je to v lidech - chtěla bych moc.
...
A tak v koutku duše - tajně doufám,
Že ten houser povolí a já půjdu dál
svou vlastní cestou.
...
Jako ostatní.