Říkali že ses nevrátil domů
není důvod
sahat
na místa kde víš že dotyky nefungujou
a chodit do schodů mezi černý okna a křivý rámy
zbyly mi po obrazech který mi vzali když jsi odešel poprvé
ze stropu místo žárovek visí za zápěstí studený dlaně
zahřej je dej jim instantní lásku
prosím
nenech je být
vystřihávám kvůli nim srdíčka z papíru a lepím je na okraje prstů
nedrží a padají dolů jako listí z hrudi lidí co milují podzim
pozoruju cizí životy s překloněnou hlavou
otevřeným oknem a zavázanýma očima
jedno patro
svoboda na délku paže
tvoje nepřítomnost
nevím jestli si někdy zvyknu
na pocit nejistoty
co jim říct
když ses ani tentokrát
nevrátil.
dotýká se ... studenýma rukama slov:)
08.07.2016 07:48:45 | Ragnell