*Co tu hledám? Po čem toužím?
-Po svý ose světem kroužím.
Na vlnách z not a akordů, v divnosti držitel rekordů, hledám vlastní místo.
*Jak se máš či Jak se vede?
- Tenhle dotaz u mě vede.
Mám se dobře a co ty? Tak začínaj trampoty. Když ti řeknu, jak se (doopravdy) mám, nejspíš tě už nikdy nepotkám.
*Vyměníš si nahý fotky?
-Nejsem holka z maringotky.
Sebeúcta, vlastní cena, pro internet uzavřena.