Jedna z dívek
Anotace: Po toulavé, letní krvi, její srdce nehladoví, na jasany vášně šplhá, jako břečťan popínavý. Ni...
Po toulavé, letní krvi,
její srdce nehladoví,
na jasany vášně šplhá,
jako břečťan popínavý.
Nikdo už jí nepozdraví,
přestože jí každý kyne.
Její srdce nehladoví,
jen je všeho přejedené.
Přečteno 252x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
Komentáře (0)