Krach obzoru
Anotace: Obrat čelem vpřed!
Proleženina vprostřed srdce
vyhřezlý patvar
samoreznoucí svár
chamraď
vysedávající zázrak
a usedavě tesknící
splynuje mrak
obtočena korouhví
pocintaná ptačí holota
žebrota
chudoba vzlíná od dětí
SAMOTA
Přečteno 257x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, Malá mořská víla
Komentáře (1)
Komentujících (1)