Anotace: V prvním slově byla zlost
V prvním slově byla zlost
druhé bylo pro radost
třetí mělo hloupý účel
ten mi ovšem někde ušel
to čvrté trochu mrazilo
a mým ústům hrozilo
že zamknou se navěky
protože to nešlechtí
mluvit takhle ošklivě
i když to i jinak jde.