Saltatio Vita
Anotace: Tanec úplně něčeho jiného než Smrti...
Rozbřesk přinesl s sebou záchvaty smrtelné choroby
Nastaly časy přetěžké poroby
Nákaza se šíří rychlostí blesku
A již nic tu zhoubu nezastaví
Pohlavně přenosná smrt se plíží tmou
Když lůžkoviny nudu rozetnou
Pak oheň se s vodou spojí
Ráno po prohýřené noci
Cosi se klube v těle střízlivějící slečny
Nový život, který jednou skončí smrtí
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: Oxík
Komentáře (1)
Komentujících (1)