temno na mňa padá
čiernu nádej do mňa
vkladá
že nebudem
sám
vravím, zomieram?
nevadí, však to prejde…
na každého to raz príde,
že sa cíti
sám
ako…
vojak v poli
veď má pušku!
ktorá všetko vezme
nevezme
vystrelí z tej čiernej diery
hľadať spoločníka
a
už je v cieli
prevŕtal sa
hľadá
berie život
smutne na zem
padá.